Om mig

Jeg hedder Hanne Groth, og jeg er uddannet psykolog (Cand. Psych.) fra Syddansk Universitet. Efterfølgende er blevet autoriseret, godkendt af Ankestyrelsen. Gennem det meste af mit voksne liv har min store interesse været antroposofiens anskuelse af mennesket og verden. Min afsluttende afhandling fra universitetet omhandlede antroposofiens bidrag til den konventionelle psykologiske behandling og jeg var således den første i Danmark, til at skrive speciale om emnet, indenfor mit fag.

Jeg har 2 forskellige uddannelser indenfor antroposofisk behandling, herunder én som antroposofisk heilpraktiker. Hertil kommer en uddannelse som NLP-Master practitioner og coach, ligesom jeg har grunduddannelsen indenfor Bodynamic.

Jeg har 25 års erfaring med samtaleterapi og behandling i egen klinik.

Jeg anser mennesket for at være et holistisk væsen, bestående af krop, sind og ånd, hvilken livsanskuelse mine behandlinger bærer præg af. Gennem mit virke som psykolog, bliver det bedste fra åndvidenskaben og naturvidenskaben anvendt. Mine behandlinger er eklektiske og bredt funderet i teorier fra den brede vifte af uddannelser, jeg har gennemgået.

Hannes billede til FB