Samtaleterapi og coaching

Hos mig er det dig som klient, der er i centrum. Hvad enten du kommer som privat klient eller du er henvist gennem din arbejdsplads, vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig videre med den problemstilling, du end måtte stå med. Jeg har tavshedspligt og det betyder at ingen informationer bliver videregivet uden dit samtykke.

rose-670447_1920
psykosofi

Samtaleterapi

Igennem samtaleterapien, gør jeg blandt andet brug af biografiarbejde, hvilket betyder at du som klient vil få et indblik i dit livsforløb og en mulighed for at erkende dig selv som en individualitet. Biografiarbejdet tager udgangspunkt i menneskets 7-årsperioder, som er en opdeling af menneskets udviklingstrin. Der tages udgangspunkt i din dagligdag og de udfordringer du måtte have lige nu og med kognitive metoder, vil du komme frem til en større selvindsigt. Gennem denne øgede selvindsigt og forståelse, vil det være muligt at foretage en forvandling af gamle følelser og handlemønstre. Hos mig får du konkrete redskaber til bearbejdelse af de problemstillinger, du end måtte have.

 

Under hele forløbet vil det være dig, der er centrum i behandlingen. Du er mesteren i dit liv og terapien foregår på dine præmisser. Jeg tager udgangspunkt i dine styrker og kompetencer og arbejder på, at udvikle disse yderligere.

 

Jeg modtager supervision og har tavshedspligt.

Antroposofisk medicin

Samtaleterapien kan suppleres med homøopatisk, antroposofisk medicin. I Danmark er brugen af denne integrative medicin stadig forholdsvis ukendt, mens den er meget mere anvendt i landene omkring os. Antroposofisk medicin har den egenskab, at den kan være med til, at forløse uhensigtsmæssige følelser, tanker og mønstre, som er opstået i fortiden.

 

Teorien bag antroposofisk medicin tager udgangspunkt i behandlingen af krop, sjæl og ånd og ser ethvert menneske som en unik skabning. Der tages derfor ikke udgangspunkt i lidelsen, men det enkelte menneske og dennes livsforløb.

 

Jeg vil udfærdige en plan over den medicin, der kunne være meningsfyldt for dig at tage sammen med samtaleterapien, såfremt du ønsker det.

Læs mere om antroposofisk medicin her. Antroposofisk Medicin

homøopati